Aanbod

Op dit moment worden de verschillende stijlen aangeboden voor specifieke leeftijdscategorieën. Naarmate de tijd vordert zullen de lessen worden uitgebreid en beschikbaar worden voor meer diverse leeftijden.

Kleuterdans vanaf 4 jaar

In deze les maken leerlingenop een leuke en speelse manier kennis met dans. Ze leren hierbij de basis passen van klassiek ballet en streetdance.

Klassiek ballet vanaf 6 jaar

In deze les maken de leerlingen kennis met klassiek ballet. Ze leren hierbij de basis passen en de terminologie die daarbij hoort. Om de terminologie te leren, zullen we deze gebruiken in spelletjes en oefeningen. 

Streetdance vanaf 6 jaar

In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance. Ze leren hierbij de basis passen en zullen deze toepassen in oefeningen en choreografieën. 

Streetdance vanaf 10 jaar

In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance. Er worden in deze les basis passen aangeleerd en enkele gevorderde passen. Deze verschillende passen worden uiteindelijk verwerkt in een choreografie die de leerlingen als groep kunnen uitvoeren.

Streetdance vanaf 15 jaar

In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance. Basis techniek wordt herhaald en we gaan verder in op de gevorderde techniek. Ook wordt de lesstof verwerkt in een choreografie.

Bekijk het lesrooster om te zien wanneer de lessen worden aangeboden.


Zin om een keer gratis mee te doen?

Lid worden?

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close