Danslessen

Kleuterdans


VANAF 4 jaar

LOCATIE: WIJKCENTRUM SCHOLLEVAAR

In deze les maken leerlingen op een leuke en speelse manier kennis met dans. Ze leren hierbij de basis passen van klassiek ballet en streetdance.

Streetdance


vanaf 6 jaar of lessen vanaf 10 jaar

LOCATIE: WIJKCENTRUM SCHOLLEVAAR

Vanaf 6 jaar
In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance. Ze leren hierbij de basis passen en zullen deze toepassen in oefeningen en choreografieën. 

Vanaf 9 jaar
In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance.
Er worden in deze les basis passen aangeleerd en enkele gevorderde passen. Deze verschillende passen worden uiteindelijk verwerkt in een choreografie die de leerlingen als groep kunnen uitvoeren.

Vanaf 12 jaar
In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance. Basis techniek wordt herhaald en we gaan verder in op de gevorderde techniek. Ook wordt de lesstof verwerkt in een choreografie.

High Heels 18+


VANAF 18 jaar

LOCATIE: Middelwatering, Capsloc

In deze les gooien we de heupen los en dansen wij op hakken. We passen techniek toe maar vinden het vooral belangrijk om je zelfvertrouwen aan boost te geven!

Fitdance


VANAF 18 JAAR

LOCATIE:

In deze les gaan wij op dansante manier werken aan de conditie en kracht. We beginnen met een warming up, daarna volgen wat oefeningen en we sluiten af met een choreografie!

Ervaren dansers

Onze dansers

EIGENAAR & ERVAREN DANSER

ISMÉNE STOUT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN GROEPSLES…

Je eerste groepsles is bij ons gratis!

ER BESTAAN GEEN DOMME VRAGEN

Veel gestelde vragen

Wanneer komt er een nieuws rooster voor de groepslessen?

Elk halfjaar maken wij een nieuw rooster voor de groepslessen. Een bepaalde voorkeursdag? Geef het aan bij je dansleraar en we houden er rekening mee in de planning!


Hoelang van te voren kan ik mijn groepsles afzeggen?

Je kan groepslessen 24 uur van te voren afzeggen. Doe je dit niet op tijd dan kunnen wij helaas het bedrag voor die les niet terugstorten.


Kan ik een introducé meenemen naar de groepslessen?

Natuurlijk! Geef het van te voren even aan door ons te bellen of te mailen, dan houden we er rekening mee bij het inplannen van de lessen.